Hoe het allemaal begon…

In 2017 opende Kinderopvang Bambini in Limbricht. Inmiddels is deze locatie flink gegroeid en is er ook een tweede locatie geopend in Geleen. Kinderopvang Bambini en Basisschool De Vlieger hebben, vanwege hun gedeelde kernwaarden, besloten om samen een IKC te starten in Sittard. Omdat de opening hiervan pas in 2026/2027 wordt verwacht, is er vanaf oktober 2024 een BSO van Bambini te vinden in de huidige locatie van De Vlieger.

Locatie BSO Sittard

BSO Bambini bevindt zich in het pand van Jenaplanschool De Vlieger, aan de Kleine Steeg 8 in Sittard.

Deze locatie is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In de BSO-groep zitten maximaal 30 kinderen in één stamgroep.

Kinderen die naar een andere basisschool gaan dan De Vlieger zijn ook welkom op deze BSO, afhankelijk van de locatie van de basisschool. Wij brengen en halen de kinderen van en naar scholen in de omgeving van onze locatie.

Iedere maand hebben wij verschillende thema’s waar wij in overleg met de kinderen activiteiten op organiseren. Vanuit onze visie hebben kinderen altijd vrije keuze of zij deelnemen aan activiteiten of liever iets anders gaan doen. Lees hier meer over onze visie.

De BSO bestaat uit verschillende ruimtes, waarvan één ruimte de stamgroep is waarin zich de keuken bevindt. Deze ruimte is voor spelletjes en speelmaterialen die de fantasieontwikkeling bevorderen en aansluiten op de leeftijden en leefwereld van de kinderen, denk hierbij aan (Barbie)poppen, auto’s e.d. Ook kunnen wij gebruik maken van de aula, speelzaal en de speelplaats van basisschool de Vlieger.

Een keertje langskomen of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Contact opnemen kan met het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.

Contactformulier

Emailadres:
info@kinderopvangbambini.nl

Telefoonnummer:
0611515955