Kleuren buiten de lijntjes

Kinderopvang Bambini is geen standaard kinderopvang. Naast onze flexibele openingstijden en live online meekijkmogelijkheid, hebben we ook een unieke visie op kinderen en opgroeien.

Bij Kinderopvang Bambini doen we altijd leuke dingen met de kinderen, ook buiten de opvang. We overleggen daarbij zoveel mogelijk met ze, zodat iedereen plezier heeft. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met eigen behoeften; vindt een kind knutselen niet leuk? Dan gaan we iets doen dat wél leuk is. We stimuleren ze om zichzelf te zijn en zoveel mogelijk hun eigen fantasie te gebruiken. Door bijvoorbeeld alleen houten speelgoed aan te bieden helpen we ze daarbij. Zonder lichtjes en geluidjes zijn ze namelijk veel meer overgeleverd aan hun eigen fantasie. Fijn is dat houten speelgoed ook nog eens veel duurzamer is. We monitoren de ontwikkeling van alle kinderen en houden ouders hiervan op de hoogte. Hierbij houden we wel vast aan onze visie waarbij wij geloven dat ieder kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt.

Ontwikkeling en welzijn

Bij kinderopvang Bambini geloven wij in de kracht van het kind

Wij geloven dat elk kind in zijn eigen tempo ontwikkelt. Een kind weet en voelt veel. Hierdoor zal een kind altijd zijn weg vinden wanneer hier de ruimte voor wordt geboden. Het is aan ons om kinderen te ondersteunen en vrijheid te gunnen om de wereld te ontdekken binnen veilige grenzen.

  • Niks moet, alles mag
  • Wij volgen het kind
  • Veilige grenzen
Liefde en veiligheid

Kinderopvang Bambini is erop gericht dat de kinderen een prettige dag doorbrengen

Op zo’n manier dat ieder kind zich bij kinderopvang Bambini veilig en geborgen voelt. Door de leidsters wordt zowel in groepsverband als individueel, bewust aangesloten op de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt.

  • Individuele aandacht
  • Huiselijke sfeer
  • Vaste leidsters per groep
Samen spelen, samen delen

In het kinderdagverblijf ontmoeten kinderen elkaar in groepsverband.

Kinderopvang Bambini is een plek waar kinderen leren omgaan met andere kinderen door samen te spelen, te eten en te slapen. Door met andere kinderen allerlei activiteiten te doen, leren ze de uitwerking van hun gedrag op anderen kennen. Hierdoor krijgen kinderen inzicht in hun eigen gevoelens en leren ze over hun reactiemogelijkheden.

  • Samen spelen
  • Inzicht in zichzelf
  • Aandacht in groepsverband


Flexibele opvang

Kinderopvang Bambini is 363 dagen per jaar, 24/7 geopend


Online meekijken

Kijk via een veilige verbinding live online mee met jouw kind


Voor kind en ouder

Liefdevol, begripvol en praktische kinderopvang

Onze opvangmogelijkheden

Wij bieden flexibele opvang voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Al onze tarieven zijn all-inclusief, bijvoorbeeld luiers en (warme) maaltijden. Lees hier meer over de contracten en tarieven: