Hoe het allemaal begon…

Kinderopvang Bambini opende in 2017 de deuren in Limbricht. Met een passie voor kinderen en een visie op hoogwaardige kinderopvang die nét even anders werkt dan anderen.

In 2023 begonnen de eerste uitbreidingsplannen naar nieuwe locaties en in februari 2024 is het dan ook zover: de tweede locatie van Kinderopvang Bambini wordt geopend in Geleen.

Locatie Geleen

Kinderopvang Bambini bevindt zich aan de Rijksweg Zuid 109 in Geleen.

Hier zijn meerdere stamgroepen te vinden:

  • Baby-/dreumesgroep 0-2 jaar
  • Kleutergroep 2-4 jaar
  • BSO 4-12 jaar

De ruimtes zijn op basis van de groepen ingedeeld en ingericht. Hierbij zijn alle ruimten afgestemd op de wensen en behoeften van de kinderen. In het kinderdagverblijf bieden wij alleen houten speelgoed aan. Er zijn verschillende speelhoeken ingericht, zoals een winkeltje en een huishoek. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust fantasiespellen spelen.

De BSO bestaat uit meerdere ruimtes. Een groepsruimte, waar de keuken ook een onderdeel van is en die gebruikt wordt voor kook/bakactiviteiten.

Er zijn veel gezelschapsspellen aanwezig, net als verkleedkleding. Ook bestaat er de mogelijkheid om te gamen. Daarnaast is een dakterras. Dit terras is volledig omheind, waardoor we met lekker weer fijn op het dak kunnen vertoeven. De tweede verdieping is ingericht op creativiteit en er is een gedeelte ingericht als een boot. Wij brengen en halen de kinderen van en naar scholen in de omgeving van onze locatie.

Iedere maand hebben wij verschillende thema’s waar wij in overleg met de kinderen activiteiten op organiseren. Vanuit onze visie hebben kinderen altijd vrije keuze of zij deelnemen aan activiteiten of liever iets anders gaan doen. Lees hier meer over onze visie.

Er is een fijne tuin op onze locatie aanwezig, die volledig omgeven is door muren. Hierdoor kunnen de kinderen veilig buitenspelen. Er is een parcours bestraat, waar de kinderen naar hartenlust kunnen fietsen en steppen. Daarnaast ondernemen wij geregeld activiteiten buiten de opvang, altijd met toestemming van ouders/verzorgers en onder toezicht van leidsters en eventueel vrijwilligers.
Zo zijn wij geregeld in een speeltuin en maken wij uitstapjes naar plekken zoals Danikenbos.

Eten en andere voorzieningen 

Omdat wij een flexibele kinderopvang zijn, kunnen er op elk moment van de dag kinderen in de opvang zijn. Wij bieden daarom ontbijt, lunch en avondeten aan in overleg met ouders/verzorgers. Daarnaast krijgen de kinderen op vaste momenten tussendoortjes. Voor luiers en doekjes maken wij gebruik van het merk Pampers en melkpoeder van het merk Hero. Dit is allemaal inbegrepen in de maandelijkse kosten, er wordt dus geen vergoeding voor gevraagd. Uiteraard is het mogelijk om eigen producten mee te geven.

Informatie voor ouders/verzorgers

Wij maken op deze locatie gebruik van een beveiligd camerasysteem,
waarin ouders/verzorgers kunnen inloggen om live online mee te kijken met hun kind(eren) op de opvang. Lees heir meer over onze camera’s. Daarnaast worden er via de Bitcare app regelmatig foto’s gedeeld en wordt er bij het ophalen een update gegeven over de dag.

Een keertje langskomen of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Contact opnemen kan met het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.

Contactformulier

Emailadres:
info@kinderopvangbambini.nl

Telefoonnummer:
0611515955