Kinderopvang Bambini is op zoek naar een nieuwe pedagogisch medewerker. Lijkt het je leuk om te werken in een jong team en werk je graag vanuit je hart met kinderen? Solliciteer dan snel voor de functie van:

 


Pedagogisch Medewerker
– 30/36 uur –


 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste nieuwe collega, met een afgeronde opleiding pedagogisch medewerker mbo niveau 3 of 4 of een andere opleiding waarmee je in een kinderopvang mag werken. Niet zeker of jouw diploma voldoet? Doe de diplomacheck. De ideale kandidaat herkent zichzelf verder in het volgende:

– Je wordt vrolijk van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en 4 t/m 12 jaar en wilt graag bijdragen aan hun ontwikkeling;
– Je bent enthousiast en proactief;
– Je bent flexibel inzetbaar;
– Je bent in bezit van een rijbewijs (pre);
– Je bent in het bezit van een kinder-EHBO diploma (pre);

Wat bieden wij?

– Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Kinderopvang CAO;
– Starten met een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
– Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling binnen Kinderopvang Bambini.
– Een baan waar je met plezier naartoe gaat!

Over Kinderopvang Bambini
Kinderopvang Bambini is een dagopvang en BSO in Limbricht. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bieden zéér flexibele opvangtijden aan. Bij kinderopvang Bambini krijgt ieder kind de vrijheid om de wereld te ontdekken binnen veilige grenzen. Wij geloven in de kracht van het kind en geven kinderen de ruimte hun eigen weg te vinden en ondersteunen hen waar nodig. Ouders hebben de mogelijkheid om live mee te kijken als hun kinderen op de opvang zijn. Het team is jong en gezellig en werkt met heel hun hart voor de kinderen en hun ouders.

Interesse?
Enthousiast geworden? Dan horen we graag van je!
Je mag je motivatiebrief en cv sturen naar: info@kinderopvangbambini.nl.

 

Categorieën: Uncategorized